Услуги

Услуги предлагани от Кеш Експрес и Western Union


Паричен превод от чужбина към България – малките радости скъсяват големите разстояния, и вие, които сте у дома, го знаете най-добре. С Western Union получавате парите си по-бързо.


Паричен превод от България към чужбина – можете да помогнете на любимите си хора, които са далеч, без значение къде се намират.


Паричен превод от България за България -  дори когато не сте в чужбина, но сте далеч от семейството си, можете да направите нещо мило за хората у дома. С Western Union е лесно да превеждате лева, евро или щатски долари навсякъде в България. Можете да използвате някое от нашите над 1200 представителства в цялата страна, за да изпратите пари, а близките ви - да ги получат.

 

Паричен превод директно в банкова сметка - изпращайте пари директно в банкова сметка с такси, започващи от 10 лева. Средствата се получават директно в банковата сметка на получателя. В повечето случаи отнема един работен ден парите да бъдат изпратени до повечето държави.

 

Превод започнат през мобилно приложение - изтегли мобилното приложение на Western Union и изпрати до 1800 лв. срещу фиксирана такса от 6,90 лв. Подготви превода си в мобилното приложение и след това отиди до офис на някой от нашите представители и завърши превода, като платиш в брой.  

FACEBOOK
Google+